Responsivt design

Responsivt design tilpasser designet til din enhed (mobil, tablet osv.) og er altså udviklet til at indholdet bliver vist optimalt på alle slags enheder. Man forsøger at sikre at websiden er let læselig, nem at navigere og har minimal anvendelse af panorering eller rulle. Tilpassende webdesign er vores standardiserede og grundlæggende tilgang. Vi bruger meget tid på at sætte din webside op så den fungere optimalt på alle enheder. Når vi tester din side i næst sidste del af udviklingsprocessen (se vores udviklingsprocesser her), er tilpasningsevnen noget vi ligger meget vægt på. Vi bruger kun temaer der har responsivt design og tilslutnings moduler som sliders og lignende bliver også afstemt responsivt.

En stor andel af al webnavigering foregår idag via smartphones og tablets – og det bliver mere og mere vigtigt at være på disse naviagationsvenlig på disse platforme. Det er derfor af yderste vigtighed at tilbyde brugerne en problemfri og let at navigationsoplevelse på alle enheder.

Fra APP til responsivt design

Hvis du kan overføre de funktioner som du idag har på en APP, tror vi på at mange APP’s bliver opslugt af responsivt design, da mange ikke vil fylde telefonen op med uendelige APP’s, som man kun bruger en gang eller to. Der vil stadigt være mange segmenter  som vil se mod APP’s, men der vil i høj grad også være nogen der kigger den anden vej. Derfor tror vi på at meget udvikling vil gå fra APP til browsing. Lad os hjælpe dig på vej – hvis du vil fra APP til browser.